Новини

Назад

Управління з питань екології, енергоменеджменту та охорони праці повідомляє

13 жовтня 2021, 10:22
629
Екологія

Управління з питань екології, енергоменеджменту та охорони праці Маріупольської міської ради повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування.

Повна назва документу державного планування.

Зміни до Програми економічного і соціального розвитку Маріупольської міської територіальної громади на 2021 рік у новій редакції (далі – Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.

Програма затверджується Маріупольською міською  радою.

Передбачувана процедура громадського обговорення.

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадськість в межах строку громадського обговорення, має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Змін до Програми економічного і соціального розвитку Маріупольської міської територіальної громади на 2021 рік у новій редакції.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, тобто з 13.10.2021 р. по 28.10.2021 р. включно.

Письмові зауваження і пропозиції подаються до Виконавчого комітету Маріупольської міської ради Донецької області (пр. Миру,70, м. Маріуполь, Донецька область, 87555, або на електронну адресу - [email protected]).

Відповідальна особа: начальник відділу з питань екології та енергоменеджменту управління з питань екології, енергоменеджменту та охорони праці міської ради, Леонідов Денис Леонідович (контактні дані: [email protected], (0629) 52-80-32).

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Змін до Програми економічного і соціального розвитку Маріупольської міської територіальної громади 2021 рік у новій редакції розміщена у розділі "Стратегічна екологічна оцінка".