Новини

Назад

У Маріуполі відбудеться онлайн-марафон з питань молоді та екології

08 грудня 2020, 09:20
1758
Екологія, Анонси міських заходів

Сьогодні, 8 грудня, о 12.00 розпочнеться онлайн-марафон «Місто можливостей». На заході обговорять екологічні питання та перспективи утримання молоді у місті. Для участі достатньо реєстрації. 

Під час форуму буде дві сесії обговорення:

  • з 12:00 до 13:30 – обговорення питання молоді та міста. Буде визначатись план дій для її утримання. Серед експертів: заступник міського голови Сергій Орлов, співзасновниця освітнього хабу «Халабуда» Галина Балабанова, менеджер Центру розвитку стартапів «1991» Юрій Давиденко, начальник відділу молодіжної політики міськради, представниця робочої групи Стратегії 2030 «Креативність молоді» Лариса Табала, голова Молодіжної ради міста Аліна Козицька.
  • з 14:00 до 15:30 - дискусія про екологію в місті. Експерти: начальник управління з питань екології, енергоменеджменту та охорони праці міської ради Мнацаканян Ваагн, екоактивіст Наталія Кіна, засновниця руху «ЕКО Гурт» Анна Чебан, голова Зеленої ради при виконавчому комітеті міської ради Абалмасова Валентина, депутат міської ради Бородин Максим, — розкажуть не тільки про існуючий стан, а й запропонують цікаві проєкти, до яких можуть долучатися жителі.

Форум відбувається в рамках розробки Стратегії Маріуполя 2030, що реалізується за ініціативи Маріупольської міської ради та завдяки підтримці проєктів USAID Democratic Governance East (DG-East) і USAID Economic Resilience Activity (ERA).