Новини

Назад

У Маріуполі посилять енергетичну безпеку

25 лютого 2021, 16:47
631
Житлово-комунальне господарство, Економіка

Маріуполь приєднався до проєкту «Енергетична безпека», який реалізується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Мета – посилення енергетичної безпеки.

«Ми підписали Меморандум з компанією-виконавцем проєкту Tetra Tech ES. Вона надасть підтримку з регуляторних, оперативних та технічних питань для вдосконалення та досягнення кращих результатів у сфері теплопостачання», - розповів директор ККП «Маріупольтепломережа» Дмитро Мірошниченко.

Згідно з проєктом до 2023 року планується провести ряд заходів. Серед них, оцінити технічний стан теплопостачання міста, розробити довгострокову інвестиційну програму  на підставі Схеми теплопостачання міста, виконати  техніко-економічне обґрунтування  комплексного проєкту «Система майбутнього».

Проєкт енергетичної безпеки USAID тісно співпрацює з Урядом України, приватним сектором та громадянським суспільством з метою зміцнення енергетичної безпеки України та перетворення енергетичного сектору країни в сучасну рушійну силу економічного зростання, що орієнтована на ринок та інтегрована в ЄС.