Новини

Назад

У Маріуполі перевірили підприємство з виробництва деревного вугілля

21 серпня 2019, 17:09
839
Суспільство, Екологія

Сьогодні відбувся виїзд комісії з питання законності роботи підприємства, яке виготовляє деревне вугілля. Воно знаходиться на території 23 житлового мікрорайону. Жителі неодноразово зверталися в муніципалітет розібратися з даною проблемою.

До складу комісії увійшли представники структурних підрозділів та депутати Маріупольської міської ради, Державної еконспекціі в Донецькій області, Держспоживслужби та жителі.

За словами начальника управління екології, енергоменеджменту та охорони праці Ваагна Мнацаканяна, під час проведення робіт на місці, підприємець показав наявні документи на ведення діяльності. Зокрема, дозвіл на викиди, видане департаментом екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації.

За підсумком зустрічі, були прийняті наступні рішення. Опрацювати питання щодо суабренди ділянки, де знаходиться виробництво. Провести роботу щодо дотримання вимог санітарно-захисної зони. Ініціювати перед Міністерством екології та природних ресурсів узгодження позапланової перевірки даного об'єкта. Також дані рекомендації підприємцю щодо здійснення технологічного процесу.

«Ми звертаємося до екоінспекції, щоб вони виїхали з позаплановою перевіркою. Перевірили відповідність реальної ситуації, нормативів, які прописані в дозволі», - підсумував Ваагн Мнацаканян.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.