Новини

Назад

Сучасний басейн та гімнастичний зал: Якою маріупольці побачать оновлену ДЮСШ №2?

15 лютого 2022, 17:12
1762
Спорт

Сучасний басейн з елементами доступності та гімнастична зала акредитована під проведення Чемпіонату України. Таким буде ДЮСШ №2 після реконструкції.

Начальник управління молоді та спорту Олексій Казанцев розповів, що реконструкція, що триває, дозволить зробити спортивну школу однією з найкращих в Україні.

«У гімнастичному залі буде встановлене унікальне професійне обладнання. Подібне є лише у Конча-Заспі. Басейн буде відповідати всім вимогам. Вперше у місті з'явиться система опалення підлог та стін. Завдяки тепловому насосу басейн працюватиме цілий рік. У ньому зможуть займатись близько 600-700 дітей», - розповів начальник управління.

Басейн матиме систему циркуляції води, вентиляції та кондиціювання. Займатись плаванням зможуть люди з інвалідністю. У будівлі обладнають пандуси, ліфт та спеціальний підйомник.

Головний інженер УКБ Ігор Радченко зазначив, що фінансується об'єкт із двох джерел – Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету. Ремонтні роботи виконано майже на 50%. Зараз проводиться облаштування фасаду та утеплення приміщення. Перших відвідувачів спортивна школа зможе прийняти вже цієї осені.