Новини

Назад

Олександру Комарову вручили нагороду «Почесного громадянина Маріуполя»

09 жовтня 2020, 11:15
1205
Суспільство, Спорт, Сесії міської ради

Заслужений майстер спорту України Олександр Комаров удостоєний високого звання «Почесний громадянин Маріуполя». На сесії міської ради міський голова Вадим Бойченко вручив спортсмену посвідчення та нагороду.

«Я дуже вдячний маріупольцям, які своїми досягненнями, величезною силою волі, наполегливістю та мужністю роблять наше місто ще краще. Ці люди заслуговують таку важливу нагороду, як «Почесний громадянин Маріуполя», - підкреслив Вадим Бойченко.

Міський голова додав, що Олександр Комаров є прикладом мужності та гідності для молоді. У свою чергу, Олександр Комарова подякував Вадима Бойченка та депутатів за підтримку.

«Для мене велика честь отримати таке високе звання. Люблю наше місто та пишаюся тим, що я - маріуполець. Маріуполь стрімко розвивається. Переконаний, він не зверне з цього шляху», - зазначив він.

Олександр Комаров - плавець, майстер спорту України, чемпіон та багаторазовий призер чемпіонатів світу та Європи. На Паралімпійських іграх 2016 в Ріо-де-Жанейро завоював одразу дві медалі: бронзу в індивідуальному запливі і золото в командній естафеті.

Читайте також наші новини уFacebook та Telegram.