Новини

Назад

Маріуполь приєднався до Всесвітньої мережі портових міст

27 травня 2020, 15:24
674
Суспільство, Сесії міської ради

Всесвітня мережа портових міст – некомерційна міжнародна організація, яка об'єднує міста та порти задля розвитку. Сьогодні, на LII сесії міської ради, затвердили Меморандум про співпрацю між Всесвітньою мережею портових міст та Маріупольською міською радою.

Організація супроводжує своїх членів в реалізації нових стратегій, які направлені на глобальну реорганізацію економічних маршрутів та вирішення викликів соціальної інтеграції. Головна мета меморандуму - обмін досвідом та розвиток співробітництва з європейськими країнами.

Співпраця надасть можливість брати участь у міжнародних проєктах та залучати додаткові кошти від міжнародних організацій і фондів. Крім того, це допоможе розширити партнерство з муніципалітетами, які є членами Всесвітньої мережі портових міст.

Нагадаємо, що у липні 2019 року під час форуму «Майбутнє у моря» міський голова Вадим Бойченко підписав меморандум про співпрацю з Всесвітньою мережею портових міст (AIVP). Маріуполь став першим містом України, який уклав документ з французькими партнерами.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.