Новини

Назад

Оновлений Лівобережний реабілітаційний центр святкує 1 вересня

01 вересня 2021, 15:38
486
Суспільство, Соціальне забезпечення

У День знань відкрили двері для підопічних Реабілітаційного центру для дітей з інвалідністю №2. Їх разом з батьками привітали зі святом та провели екскурсію закладом.

«Це новий та сучасний центр. Для наших дітей зробили капітальний ремонт, враховуючи всі потреби доступності. Нам збільшили площу та додали до основної будівлі ще один корпус. Відтепер дітки будуть навчатися та розвиватись у комфортних умовах», - зазначила директорка центру Наталя Єрмішина.

Для дітей та батьків підготували концертну програму та провели ознайомчу екскурсію корпусами центру. Хлопчики та дівчатка проінспектували дитячий майданчик, випробували на тренажерах та подивилися всі кабінети для навчання. Батьки ж були приємно вражені позитивним змінам. Деякі зізналися,  що з першого погляду навіть не впізнали будівлю зсередини. Тут створені усі умови.

Тут діти отримуватимуть психологічну та фізичну реабілітацію. З ними будуть проводити корекційно-розвиваючу роботу та розвивати творчі здібності. Центр обслуговуватиме дітей Лівобережного та Кальміуського районів.

Нагадаємо, що адаптація інфраструктурних проєктів до потреб людей з інвалідністю відбувається в рамках ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів». Маріуполь йде цим напрямком та будує місто рівних можливостей для кожного!