Новини

Назад

Ксенія Сухова: Для маріупольських депутатів фахівці IRI провели навчальний вебінар (ФОТОРЕПОРТАЖ)

16 грудня 2020, 08:37
518
Діяльність депутатського корпусу

Представники депутатського корпусу VIII скликання взяли участь у вебінарі «Правовий статус депутата місцевих рад. Комунікація з громадою».  Навчання організовано за ініціативою секретаря ради Ксенії Сухової за підтримки Міжнародного Республіканського інституту (IRI).

Відкриваючи вебінар секретар ради Ксенія Сухова зазначила, що Міжнародний Республіканський інститут (IRI), охоче відгукнувся на прохання Маріупольської міськради і оперативно організував для представників депутатського корпусу Маріуполя навчальну комунікацію.  «Для багатьох з нинішньої каденції це перший досвід депутатської діяльності.  Тому нам буде цікаво дізнатися про інструменти роботи з жителями, форми реалізації своїх депутатських повноважень.  Впевнена, що отримані знання у подальшому будуть успішно інтегровані у практику спілкування з громадою», - зазначила Ксенія Сухова і побажала учасникам плідної роботи.

У режимі ZOOM - конференції досвідчені спікери розповіли: які права та обов'язки є у депутатів місцевих рад.

Слід зазначити, що Маріуполь протягом п'яти років плідно співпрацює з Міжнародним Республіканський інститутом.  IRI організовує тренінги і навчальні семінари для органів місцевого самоврядування з різних тем і допомагає налагоджувати комунікацію з громадою.

 «Для мене, як для секретаря ради, дуже важливо організувати роботу всього депутатського корпусу прозоро, динамічно та професійно.  Це наш перший вебінар, і стартап для підвищення рівня професійної діяльності.  У планах - продовжити співпрацю з IRI з навчальних комунікацій», - зазначила секретар міськради.