Новини

Назад

До Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку: депутати Оксана Гринько та Ірина Дудіна присвятили своє життя медійному мистецтву

16 листопада 2017, 11:45
577
Діяльність депутатського корпусу

Професійне свято працівників радіо, телебачення та зв'язку встановлене Указом Президента України для підтримки ініціативи працівників цих галузей. Воно відзначається щорічно 16 листопада. Девіз цих професіоналів: "Ми працюємо, щоб Україна стала розвиненою інформаційною державою!"

У нинішній каденції депутатського корпусу - два депутата, які пов'язали своє життя з телебаченням. Це редактор публіцистичних програм "МТВ", ведуча авторської програми Ірина Дудіна та відповідальний редактор телеканалу "Сигма" Оксана Гринько.

Журналістська кар'єра Ірини Дудіної почалася в 1994 році. На каналі "МТВ" вона працює з 1997 року. За ці роки - пройшла шлях від позаштатного кореспондента до редактора публіцистичних програм, незмінно на каналі «Маріупольського телебачення». Глядачі знають Ірину Дудіну і в якості ведучої інформаційної програми "Новини", і як автора програми "Маріуполь онлайн".

Як зазначає Ірина Дудіна, девіз, з яким вона йде по життю - "Роби, що повинен - і хай буде, що буде". Депутат поділилася думкою: "Я вважаю, що якщо кожен на своєму місці буде професійно виконувати свої функціональні обов'язки, то і життя наше буде поліпшуватися".

Оксана Гринько з 1996 року по 2005 рік працювала інформаційним, а потім і головним редактором на радіо "Лавенсарі", "Русское радіо" в Маріуполі. З 2000 року по 2002 - за сумісництвом - літературний редактор газети "Театральна площа". Починаючи з 2005 року Оксана Гринько була кореспондентом телерадіокомпаніі "Сигма". З 2007 року і по сьогоднішній день обіймає посаду відповідального редактора на цьому каналі, є членом Національної спілки журналістів України.

Своїм життєвим кредо Оксана Гринько вважає фразу "Поводься з іншими так, як хочеш, щоб ставилися до тебе". Вона підкреслює: "У людині завжди є щось хороше. Потрібно звертатися до цього доброго. Іноді це вдається, іноді - ні. Деякі люди, якщо до них добре ставишся, вважають це за слабкість. Але вважаю, що сумління повинно бути чистим" .

Наші героїні публікації - дві прекрасні жінки, два працьовитих депутата, і обидві професійно володіють медійною майстерністю подачі інформації різножанрових телевізійних продуктів. І завжди знаходять час для улюбленої справи.