Новини

Назад

19 січня – засідання виконкому міської ради

13 січня 2022, 15:15
738
Засідання виконавчого комітету, Анонси офіційних заходів

У середу, 19 січня, о 14:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Маріупольської міської ради. Місце проведення: вул. Митрополитська, 39, конференц-зала. 

Із порядком денним, який вноситься на розгляд членам виконкому, можна ознайомитися за посиланням – https://mariupolrada.gov.ua/committee-decisions-project/proekt-porjadku-dennogo-19.01.2022

Звертаємо увагу, що враховуючи карантинні обмеження, встановлені Кабінетом Міністрів України, з метою недопущення поширення випадків нової коронавірусної інфекції, засідання виконкому відбуваються з обмеженим доступом запрошених й проходять за присутності членів виконкому, доповідачів, співробітників організаційного відділу міської ради та представників ЗМІ.

Передбачена онлайн трансляція засідання на каналі "МТБ" та сайті міської ради.

Керуючись ст. 72 регламенту Виконавчого комітету міської ради члени територіальної громади м. Маріуполя, які бажають виступити на засіданні, подають відповідну заяву на ім’я міського голови чи заступника міського голови – керуючого справами виконкому не пізніше ніж за добу до його проведення із зазначенням назви питання та його короткого змісту за суттю питань, передбачених виключно порядком денним засідання виконкому.