Новини

Назад

Завтра до будинків маріупольців надійде тепло

29 жовтня 2020, 12:56
792
Житлово-комунальне господарство

З завтрашнього дня, 30 жовтня, почнеться подача тепла до житлових будинків. Всі 66 котелень повністю готові. Про це сьогодні розповіли перший заступник міського голови Михайло Когут та директор ККП «Маріупольтепломережа» Дмитро Мірошниченко.

«З 15 жовтня в оселі мешканців була подана гаряча вода. З 20 жовтня тепло було подано на об'єкти соціальної сфери - дитячі сади, медичні установи. Завтра дамо старт теплопостачанню житлового фонду», - зазначив Михайло Когут.

Він додав, що на сьогоднішній день тариф за опалення для маріупольців залишається незмінним. Цього року було виділено рекордну суму на підготовку до опалювального сезону - близько 140 млн грн. За рахунок цих коштів вдалося закупити матеріали для поточного ремонту та створити резервний фонд в разі непередбачуваних ситуацій в зимовий період.

За словами Дмитра Мірошниченка, підприємство повністю готове до опалювального сезону. Проведені гідравлічні випробування мереж і котлів. Капітально відремонтовано чотири котла, замінені 114 насосів.

«Завдяки інвестиціям ми проводимо модернізацію підприємства. Отже, зменшуємо витратну частину», - сказав він.

Варто зазначити, що вперше в місті створено чотири оперативних бригади, які реагуватимуть на відхилення в подачі теплопостачання.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.