Новини

Назад

За місяць понад 65 тисяч маріупольців записалися на прийом до лікаря онлайн

18 липня 2019, 13:38
951
Суспільство, Медицина

У Маріуполі набирає популярності онлайн-сервіс запису на прийом до лікаря. Електронні реєстратури працюють на базі всіх первинних медичних центрів міста. Тільки за червень на прийом записалися понад 65 тисяч пацієнтів.

Система розроблена департаментом інформаційних технологій за підтримки департаменту охорони здоров'я Маріупольської міської ради. Основна мета - підвищити рівень надання медичних послуг для населення. Новий сервіс істотно заощаджує час пацієнтів і мінімізує можливі черги в поліклініці.

Виходячи з аналізу електронного запису найбільше навантаження припадає на лікарів педіатрів - це близько 5 тисяч пацієнтів на місяць. Найбільше онлайн-реєстрацію проходять пацієнти Центрів первинної медико-санітарної допомоги №1 та №5 - більше 32 тисяч чоловік в місяць.

Нагадаємо, скористатися сервісом можуть жителі, які уклали декларацію з лікарем. Через «Персональний кабінет пацієнта», кожен зареєстрований житель, може записуватися на прийом до свого сімейного лікаря, отримати інформацію про минулі і заплановані візити. Для отримання доступу до особистого кабінету необхідно звернутися в реєстратуру Центру первинної медико-санітарної допомоги, отримати свій логін і пароль.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.