Новини

Назад

З 30 січня всі школи Маріуполя будуть закриті на карантин

29 січня 2020, 11:09
3453
Освіта

У зв’язку із щоденним збільшенням кількості учнів, які захворіли на респіраторні інфекції, відповідно до наказу департаменту освіти від 29.01.2020 №50 «Про призупинення освітнього процесу в закладах загальньої середньої освіти та позашкільної освіти м. Маріуполя  в 2019-2020 навчальному  році» з 30 січня року призупинено освітній процес в закладах загальної середньої та позашкільної освіти міста.​

Слід зауважити, що з початку тижня в школах міста було відсутнє 12% школярів через захворювання на ГРВІ, вчора ця цифра становила вже 14%, а сьогодні - понад 16%. Крім того, в Контакт-центр надходили дзвінки зі скаргами від батьків з даного питання.

Також на даний момент, в центрах первинної медико-санітарної допомоги збільшено кількість реєстраторів в змінах і продовжені прийомні години педіатрів через збільшення кількості звернень. 

Тому було прийнято рішення закрити школи міста на карантин до поліпшення епідемситуації. І важливо - убезпечити від зараження респіраторними інфекціями інших дітей.

Про відновлення навчання у закладах освіти буде повідомлено додатково.