Новини

Назад

З 26 березня в Маріуполі тимчасово діє обмеження користування пільговим проїздом

26 березня 2020, 11:36
2222
Суспільство, Транспорт

З сьогоднішнього дня в Маріуполі вводиться тимчасове обмеження користування пільговим проїздом для пенсіонерів за віком. Дані заходи прийняті в рамках карантинних заходів та рішенням виконавчого комітету міської ради.

Пенсіонери, які користуються міським транспортом, повинні будуть оплачувати проїзд в години «пік» - з 5:00 до 9:00 і з 14:00 до 19:00. В інший час пільги діють, як і раніше. Дана міра направлена, перш за все, на запобігання ризикам захворювання інфекцією COVID-19 серед населення похилого віку.

«Наша мета - убезпечити маріупольців старшого покоління, які знаходяться в зоні ризику. Важливо, щоб в ситуації, що склалася, вони не залишали своє житло і знизили контакти з іншими людьми. Тому закликаємо пенсіонерів, в період максимального завантаження транспорту, залишатися вдома. Розуміємо, що це не простий захід, але він вимушений. Ми дбаємо про ваше здоров'я», - зазначив заступник міського голови Сергій Захаров.

Варто зазначити, що згідно з Міністерству охорони здоров'я України саме люди похилого віку знаходяться в найбільшій небезпеці зараження коронавірусів. Тому їм слід звести пересування до мінімуму.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.