Новини

Назад

З 12 на 13 червня в Маріуполі пройде хлорування води

10 червня 2019, 13:30
2217
Житлово-комунальне господарство, Оголошення

З 16.00 12 червня до 06.00 13 червня в Маріуполі проведуть загальноміське хлорування водопровідних мереж. Всі насосні станції «Міськводоканалу» готові до даного заходу.

Завтра проведуть дезінфекцію останнього резервуара і наступного дня о 16.00 буде подано хлор до селища Каменськ. Хімічними реактивами насосні станції КП "Маріупольське ВУ ВКГ" забезпечені на 100%.

«Міськводоканал повністю провів дезінфекцію своїх водопровідних станцій, промив резервуари чистої питної води та підготував мережі для прийняття активного хлору», - розповів головний інженер КП «Маріупольське ВУ ВКГ» Сергій Коваль.

В період хлорування на підприємстві організована цілодобова робота. Фахівці щогодини будуть відбирати воду і контролювати стан хлору в воді.

Сергій Коваль закликав жителів міста не запасатися великою кількістю води.

«Активна стадія хлорування пройде вночі. Тому вранці концентрація хлору буде мінімальною. Жителям необхідно запастися необхідною кількістю води на цей період», - зазначив він.

Хлорування води проходить щорічно. Це один з ефективних способів боротьби з кишковими інфекціями і небезпечними токсичними забруднювачами води.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.