Новини

Назад

Володимир Гройсман зустрівся в Маріуполі з ветеранами металургії

12 січня 2018, 15:58
829
Суспільство, Економіка

Сьогодні Маріуполь з робочим візитом відвідав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Він зустрівся з ветеранами металургійного комбінату "Азовсталь" і відповів на їхні запитання.

Звертаючись до ветеранів, Глава Уряду розповів, що минулого року вдалося стабілізувати ситуацію та зупинити падіння економіки. Головний пріоритет для України 2018 року - зростання національної економіки.

«Усе те, що напрацює національна економіка, ми маємо з вами інвестувати в нормальне та якісне життя українців. Сьогодні ми маємо, в тому числі економічне зростання, яке потрібно інвестувати в капітальний ремонт, модернізацію країни. І ми це робимо. Ми розпочали масштабні проекти і вони будуть продовжуватися в Україні», - підкреслив Володимир Гройсман.

Прем'єр-міністр зазначив, що стимулювання економіки продовжиться і через ряд програм, які передбачені в прийнятому бюджеті на 2018 рік.

 «Я глибоко переконаний в тому, що ми можемо побудувати якісний успіх в 2018 році. Але за цим успіхом стоїть абсолютна чітка праця кожного українця. Незалежно від того, де ми працюємо, в якому секторі, ми формуємо ряд важливих програм, в тому числі, які будуть підтримувати і металургійний комплекс», - додав Володимир Гройсман.