Новини

Назад

Відомий український модельєр підтримав благодійний проект депутата Ніни Павлюк (ФОТОРЕПОРТАЖ)

18 червня 2019, 10:22
957
Діяльність депутатського корпусу

Столична фабрика дизайнерського чоловічого одягу запропонувала маріупольському депутату Ніні Павлюк співпрацю.  Модельєри висловили бажання: підтримати соціальний проект і відшивати костюми для підлітків безоплатно.  Сьогодні маріупольці отримали першу посилку з Києва.  Вже завтра о 14:00 двадцять перших костюмів від столичного бренду отримають маріупольські випускники.

«Ми вже багато років на базі нашої організації «З нами добрі серця» проводимо збір одягу для випускних вечорів і роздаємо дітям, сім'ї яких не можуть купити його. У нас багато партнерів беруть участь в цьому проекті, але вперше акцію підтримали засновники популярної торгової марки.  Тепер наші юнаки отримають можливість бути стильними та будуть відповідати останнім модним тенденціям», - розповідає депутат Павлюк.

Модельєри запропонували працювати за такою схемою: спочатку в Маріуполі формують списки тих юнаків, яким потрібні костюми. Із зазначенням необхідних розмірів списки направляють на фабрику в столицю, щоб там вже шили одяг для конкретних людей. Модні костюми отримають діти з інвалідністю, тимчасово переміщені, з багатодітних сімей та тих, які потрапили до складних життєвих ситуацій. Як зазначила Ніна Іванівна, списки учнів, яким потрібний одяг, допомагають складати міські служби у справах дітей.

Так само до проекту підключився благодійний фонд «Місія добра України», вони передали юнакам сорочки. Як зазначила депутат Павлюк, сьогодні з представниками фонду тривають переговори щодо подальшої співпраці.