Новини

Назад

Відкриття сезону Народного театру «Театроманія»

09 вересня 2017, 10:29
842
Культура, Анонси міських заходів

До відкриття нового театрального сезону Народний театр «Театроманія» представить дві вистави, прем'єри яких відбулися цієї весни. 15 вересня покажуть авторську постановку «#соТворениее», а 16 вересня спектакль за п'єсою французького драматурга Еріка Шмітта «Готель двох світів». Вхід на покази вільний.

Місце проведення: Палац культури «Молодіжний», вул. Харлампіївська, 17/25 (ор-р кінотеатр «Перемога»), тел. 33-12-12.

Експериментальна вистава «#соТворение», 15 вересня 18.00

Проста за змістом, але незвичайна за формою. Постановка викликала неоднозначну реакцію серед глядачів, але нікого не залишила байдужим. Вся історія заснована на протистоянні Героя і Антигероя, яке повністю змінюється після появи героїні Анастасії. Незважаючи на молодий вік виконавців головних ролей, Сергія Вакули, Анастасії Сарбаш і Влада Георгішана, їм довірили неймовірно емоційні монологи і складні пластичні етюди.

Ідея й основна частина сценарію постановки належать режисерам театру Ользі Самойлової та Антону Тельбізову, але тут також є вірші харківського барда Володимира Васильєва, письменника Володимира Леві, поетеси Наталії Ромашкіна і в'єтнамського мислителя Тхіть нать Ханя.

Вистава «Готель двох світів», 16 вересня 18.00

Історія божевільного прозріння від французького драматурга Еріка-Еммануеля Шміта в постановці Народного театру «Театроманія». Екскурсія в самий незвичайний готель, куди потрапляють душі, поки тіла знаходяться в стані «між життям і смертю». Хтось тут день, а хтось рік. Хтось прозріває, а хтось залишається таким же сліпим. І все це відбувається під чуйним керівництвом таємничого Доктора З ...