Новини

Назад

Відкрито реєстрацію на участь у першому онлайн-марафоні «Реструктурізація боргів громадян & Банкрутство підприємств по-новому 2020»

21 січня 2020, 16:01
624
Економіка, Оголошення

Громадська рада при Міністерстві юстиції України спільно з партнерами проводить Всеукраїнський онлайн-марафон на тему: «Реструктурізація боргів громадян та Банкрутство підприємств по-новому 2020 року». Його буде проведено у період з 3 по 7 лютого у форматі відео-конференції.

Наразі запрошуються громадяни, представники юридичної спільноти, керівники та власники підприємств взяти участь у заході. Участь безкоштовна та проходить онлайн.

Під час марафону учасники дізнаються, як на підставі закону провести реструктуризації власних боргів, в тому рахунку перед банками та мікрофінансовими установами. Керівники та власники підприємств ознайомляться з новим Кодексом України з процедур банкрутства субсидіарної відповідальності перед кредиторами, новими особливостями процедур банкрутства та розширенням прав арбітражних керуючих і кредиторів.

Інформація щодо спікерів, змісту програми та реєстраційної форми для участі у заході оприлюднена на сайті конференції: marafon2020.bankrutstvo.online

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.