Новини

Назад

Вчителі з Маріуполя організують онлайн-навчання на платформі Гете-інституту

29 квітня 2020, 11:32
665
Освіта

Для викладачів німецької мови Донецької області пройшов онлайн-вебінар. У ньому взяли участь 12 педагогів. Серед них два викладача з Маріуполя - Юлія Бат і Марина Кривощокова. Основна мета - навчити вчителів максимально ефективним методам організації дистанційного навчання.

На вебінарі педагогам розповіли про доступні інтернет-ресурси і інструменти для підвищення професійної майстерності. Ознайомили з переліком доступних онлайн-порталів для розробки дистанційних уроків. Також вчителі отримали рекомендації щодо активізації вивчення німецької мови з використанням ресурсів Гете-інституту.

«Гете-інститут - це надійна підтримка для викладачів німецької мови по всьому світу. Дуже приємно, що у наших педагогів відкриваються додаткові можливості по організації онлайн-навчання», - зазначила директор методично-консалтингового Центру Ірина Святченко.

В ході семінару педагоги з Маріуполя поділилися з учасниками особистим досвідом з організації дистанційного навчання та підвищення кваліфікації під час карантину.

Варто відзначити, Гете-інститут реалізує програму ПАШ - школа партнерів майбутнього, яка об'єднує близько 2000 шкіл по всьому світу. Це проект уряду Німеччини, який підтримує вивчення німецької мови в різних країнах світу. В рамках програми проводяться заходи, спрямовані на посилення мотивації учнів до вивчення німецької мови.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.