Новини

Назад

Вадим Бойченко провів особистий прийом

15 жовтня 2019, 15:22
1361
Суспільство

Міський голова Вадим Бойченко провів особистий прийом громадян. В основному маріупольців хвилювали питання благоустрою, медицини та продовження оренди. По кожному з них мер дав відповідні доручення фахівцям профільних підрозділів.

Першими на прийом прийшли підопічні Територіального центру соціального обслуговування Центрального району. Вони зазначили, що Маріуполь розвивається, підтримку отримують і соціальні об'єкти міста.

Головне - не забувати наших ветеранів. Все, що ми бачимо було побудовано їх руками. Це школи, дитячі садки, лікарні, дороги, парки, житлові будинки і багато іншого. Ми повинні це цінувати, створюючи для них нові можливості та комфортні умови проживання,
сказав міський голова.

Також на прийом звернувся житель вулиці Санаторної. У нього син з інвалідністю, тому він попросив обладнати пандус у будинку. Директор департаменту розвитку житлово-комунальної інфраструктури Ігор Бабек розповів, що робоча група виїде на місце і розробить відповідний проект. Також маріуполець звернувся з проханням продовжити оренду перукарні. Йому пообіцяли розв'язувати його питання.

У Маріуполі створюються умови для розвитку бізнесу. Ми завжди підтримуємо наших жителів, які беруть на себе відповідальність і на законних підставах ведуть підприємницьку справу,
підкреслив Вадим Бойченко.

В ході прийому був розглянутий ряд інших питань жителів. Кожен з них отримав відповідь з конкретними термінами та планом виконання завдань.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.