Новини

Назад

Вадим Бойченко підписав Меморандум з ОСББ по проспекту Будівельників

13 серпня 2019, 12:10
1221
Суспільство

В рамках програми підтримки ОСББ у Маріуполі з'являється все більше «Затишних дворів», які стають для маріупольців центром відпочинку та дозвілля. Такий простір з'явився по проспекту Будівельників, 144. Привітати жителів з подією приїхав міський голова Вадим Бойченко.

Загальна сума фінансування в ОСББ «Будівельників, 114» - понад 1,7 млн ​​грн. З них кошти міського бюджету - понад 1, 3 млн грн, а Групи Метінвест - 450 тисяч гривень. За даною адресою виконано капітальний ремонт інженерних мереж водопостачання та реалізовано проект «Затишний двір».

За словами заступника голови ОСББ Ольги Півень, коли будинок тільки увійшов до ОСББ він перебував в аварійному стані. Але тепер все змінилося.

«Завдяки підтримці міста ми ліквідували всі аварійні ділянки. Закінчили першу частину реконструкції системи теплопостачання. Зараз міняємо електропостачання будинку», - розповіла вона.

Мешканці ОСББ «Будівельник-144» зустріли мера з словами вдячності за підтримку. Особливо були раді діти, які тепер можуть грати на облаштованому та безпечному майданчику. Міський голова підписав з головою ОСББ Меморандум про співпрацю. Він гарантує, що ініціативи прописані в програмі підтримки об'єднань будуть реалізовані в цьому дворі.

В ході відкриття двору міський голова поспілкувався з маріупольцями і відповів на питання, що їх хвилюють.

Тепер у жителів є всі можливості, щоб вирішити проблеми свого будинку. Вже сьогодні ми бачимо результат. Люди змінюють своє ставлення до житлового фонду і беруть відповідальність в свої руки. Чим більше буде таких ініціативних людей, тим швидше побачимо результат змін у місті. Разом ми побудуємо місто можливостей для наших дітей,
сказав Вадим Бойченко.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.