Новини

Назад

Увага! Тимчасове перекриття руху на відрізку по проспекту Миру

03 липня 2020, 15:56
1223
Суспільство, Транспорт

Капітальний ремонт по проспекту Миру на ділянці від пр. Будівельників до вул. Леваневського проводитися відповідно до графіку. Вже виконані роботи з заміни бордюрного каменю на гранітний. Наступним етапом планується виконати роботи з фрезерування старого шару асфальту і укладання нового асфальтного покриття. Також на ділянці від пр. Будівельників до вул. Зелінського заплановано виконання робіт з укладання кабелю контактної мережі для забезпечення якісного руху тролейбусних маршрутів.

В рамках виконання цих робіт з 4 по 5 липня (включно) буде закрито рух транспорту, у тому числі громадського, на відрізку по пр. Мира від  вул. Зелінського до пр. Будівельників. На цій ділянці буде проводитися заміна кабелю контактної мережі тролейбуса. Рух по пр. Будівельників буде здійснюватися.

Для виконання робіт з фрезерування та укладання асфальту буде закрито рух транспорту з 04 по 12 липня (включно) на ділянці пр. Миру від пр. Будівельників до вул. Леваневського. 

На час проведення робіт буде знеструмлена контактна мережа тролейбусу від вул. Леваневського до вул. Зелінського (включаючи перехрестя), робота громадського транспорту буде організована наступним чином:

Тролейбусні маршрути: 

•    № 5, 7, 12, 17 – тимчасово призупинено.
•    № 1, 2, 4, 4А, 10, 13 – згідно своїх схем руху.
•     №11 – зміненою схемою руху: «Залізничний вокзал – Драмтеатр» під номером 11Д;
•    № 15 – зміненою схемою руху: «ЖМР «Східний» – Драмтеатр» під номером 15Д.

Автобусні маршрути:

•    №2, 10, 15А об’їзним напрямком просп. Миру – вул. Громової – вул. Бахчиванджи – просп. Нахімова – вул. Університетська – просп. Металургів далі згідно своїм схемам руху. В зворотному напрямку за такою же схемою руху;
•    №18п, 28А об’їзним напрямком просп. Будівельників – вул. Бахчиванджи – просп. Нахімова – вул. Університетська – просп. Металургів далі згідно своїм схемам руху. В зворотному напрямку за такою же схемою руху;
•    №12А, 16А, 145, 146, 150,  об’їзним напрямком просп. Будівельників – вул. Митрополитська – вул. Леваневського – просп. Миру далі згідно своїм схемам руху. В зворотному напрямку за такою же схемою руху.
•    №24т:

  • у прямому напрямку:  просп. Миру – вул. Леваневського – вул. Митрополитська  далі за своєю схемою;
  • у зворотному напрямку: просп. Миру – вул. Зелінського – вул. Митрополитська – вул. Леваневського – просп. Миру далі згідно своєї схеми руху.

З більш детальнішим розкладом руху та фактичним рухом на маршруті є можливість ознайомитись на сайті martrans.gov.ua, та m.martrans.gov.ua (мобільна версія ресурсу).

Для уникнення заторів та ускладнення дорожньої обстановки просимо учасників руху та користувачів особистого транспорту заздалегідь планувати маршрут слідування об'їзними напрямками.