Новини

Назад

У Маріупольському центрі зайнятості допомагає знайти роботу - реєстратор

23 липня 2019, 11:06
609
Суспільство

З початку 2019 року змінено правила реєстрації та перереєстрації безробітних, а також ведення обліку осіб, які шукають роботу. Відтепер процедура пошуку буде починатися зі зустрічі з реєстратором. Він виконує функцію координатора.

У список його обов’язків входить консультація, інформування та ознайомлення людей з усіма тими функціями, які пропонує служба зайнятості. Задля прискорення працевлаштування реєстратор може запропонувати скласти резюме, освітити основні моменти його створення. А також проінформувати про всі ті заходи, які можуть бути корисними.

Кар’єрний радник допоможе шукачам роботи у тому випадку, якщо реєстратор не може допомогти у пошуку необхідної вакансії. Також декілька разів на тиждень приймати громадян буде директор центру зайнятості. Один із таких прийомів провели минулого тижня.

За словами керівники Юрія Чуприна, процес пошуку роботи постійно оптимізується, залучаються сучасні сервіси. Серед них -  відеорезюме, Google-мапа вакансій, скайп-співбесіди. Це значно полегшує пошук роботи для громадян.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.