Новини

Назад

У Маріуполі відзначили кращих працівників Донецького університету управління

01 жовтня 2020, 16:50
733
Суспільство, Освіта

Напередодні Дня працівника освіти заступник міського голови Сергій Орлов вручив подяки міського голови п'ятьом кращим співробітникам Донецького державного університету управління. Він побажав колективу вишу нових перемог, а також талановитих та завзятих учнів.

«Ми цінуємо і дорожимо нашою співпрацею. Освіта завжди знаходиться у фокусі нашої уваги. Ми формуємо програму «Школа-ВНЗ-робоче місце». В її рамках створюємо якісні школи, профілюємо старші класи. Підтримуємо університети, щоб наша молодь мала якісну професійну освіту в різних сферах. Як підсумок - вони можуть отримати комфортне робоче місце. Упевнений, що спільними зусиллями створимо нові можливості для нашої молоді, яка продовжить розвивати і змінювати наш рідний Маріуполь», - зазначив заступник міського голови Сергій Орлов.

У свою чергу, ректор ДонДУУ Світлана Марова подякувала муніципалітету за підтримку університету. За її словами, місто зробило всі умови для комфортної роботи вишу - передало відремонтований корпус і гуртожиток для студентів.

«Ми з вами відповідаємо за майбутнє наших студентів: якими вони будуть фахівцями, як складеться їх кар'єра. Це все в ваших руках. Я вдячна, що ви з повною віддачею сил виконуєте свої обов'язки. Впевнена, для вас - це справа життя», - привітала колег з майбутнім святом Світлана Марова.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.