Новини

Назад

У Маріуполі відновили режим зовнішнього освітлення вулиць в нічний час

10 вересня 2019, 15:00
1196
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі на другорядних вулицях у нічний час відновлено зовнішнє освітлення. На засіданні 44 сесії міської ради виділено додаткове фінансування на суму понад 17 млн ​​гривень. Це дозволить забезпечити роботу мереж зовнішнього освітлення всю ніч.

«Підприємству «Міськсвітло» було виділено додаткове фінансування в розмірі понад 17,8 мільйонів гривень. Це дозволить до кінця 2019 року відновити режим освітлення другорядних вулиць міста в період з 23:00 до 4:30. Оператори вже перевели систему управління в звичний маріупольцям режим. До кінця цього дня планується закінчити всі технічні заходи щодо перекидання мереж деяких вулиць. У 2020 році буде складено та укладено договір згідно з новими тарифами за електроенергію», - зазначив директор ПЕМЗО «Міськсвітло» Сергій Приліпин.

Також підприємство опрацьовує впровадження установки автоматичної системи комерційного обліку електроенергії для зовнішнього освітлення. Уже запитані технічні рекомендації у електропостачальних організацій, складено технічне завдання. Проект буде складено до кінця 2019 року.

Крім цього, виділено понад 3 мільйони на технічне обслуговування і реконструкцію мереж зовнішнього освітлення та придбання світлодіодних світильників. Це дозволить заощадити спожиту електроенергію.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.