Новини

Назад

У Маріуполі відбувся мітинг до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2020, 13:12
383
Суспільство

Біля пам'ятного знака воїнам-інтернаціоналістам пройшов мітинг-реквієм. Він присвячений 31 річниці виведення військ з Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

На мітинг прийшли народний депутат України Сергій Магера, депутати міськради, члени Приазовської асоціації ветеранів Афганістану, рідні та близькі загиблих, військовослужбовці.

Звертаючись до присутніх, Сергій Магера зазначив: «Важко згадувати той час. Тоді здавалося, що держава надала відповідальну справу. Кожен виконував свій обов'язок. Час показав, що все в житті мінливе. Залишається тільки пам'ять, ставлення один до одного, братські рукостискання. Бажаю вам здоров'я і миру».

Голова Приазовської асоціації ветеранів Афганістану Олександр Власов вручив подяку «За вагомий внесок у соціальний захист ветеранів воїнів-інтернаціоналістів» від голови Української спілки ветеранів Афганістану Василю Турініце.

Після виступу гостей пролунав триразовий залп Почесної варти. Учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих маріупольців в ході бойових дій хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам.