Новини

Назад

У Маріуполі відбулося жеребкування щодо виділення землі військовослужбовцям

15 листопада 2019, 16:35
967
Суспільство

Сьогодні відбулося засідання Комісії щодо визначення потреб в земельних ділянках учасникам бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та брали безпосередню участь в АТО, забезпечення її проведення та сім’ям, члени яких загинули внаслідок участі в АТО. В ході заходу проходило жеребкування (розподіл) 28 земельних ділянок у Лівобережному районі.

Слід зазначити, що рішенням Маріупольської міської ради була зарезервована площа 7,6158 га по вул. Пейзажній для виділення військовослужбовцям загонів охорони Маріуполя для будівництва індивідуальних житлових будинків. Територія розподілена на 64 земельні ділянки, із них 36 вже мають проєкти землеустрою.

За словами директора департаменту по роботі з активами Світлани Штенди, сьогодні проводився розподіл 28 земельних ділянок. У жеребкуванні взяли участь 19 військовослужбовців. За його підсумками, міська рада розроблюватиме проєкти землеустрою, щоб передати ділянки у власність учасників бойових дій.

Слід зауважити, що у разі незгоди з розташуванням території, військовослужбовці мають право написати відмову. Для цього необхідно звернутися до департаменту по роботі з активами.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.