Новини

Назад

У Маріуполі усунули причину аварії на колекторі

16 лютого 2020, 10:06
906
Суспільство

На місці аварії продовжують працювати всі служби, комунальні підприємства, рятувальники і поліція. На даному етапі заходи щодо ліквідації наслідків обвалу завершені. Зараз всі профільні підрозділи займаються благоустроєм території.

Нагадаємо, вчора вночі на перетині пр. Будівельників і вул. Митрополитської  стався обвал каналізаційного колектору діаметром 1500 мм. Для усунення аварійної ситуації на місці працювали необхідні служби міста. У їх числі - співробітники «Водоканалу», РЕМ, Тепломережі, райадміністрації, матроси Рятувальною аварійно-водолазної служби, КП «МТТУ», патрульної поліції. Допомагали і містоутворюючі підприємства  Маріуполя.

В ході аварійно-відновних робіт 60-ти тонним краном підняли високовольтну опору. Завдяки чому співробітники комунальних підприємств змогли виконати  ремонт каналізаційних комунікацій.

Станом на ранок відновлено подачу електроенергії. Обмеження дорожнього руху на ділянці проспекту Будівельників - знято. Відновлено рух міського транспорту за маршрутами. Котельні працюють з 23:00.

Зараз ведуть обхід жителів приватного сектору.