Новини

Назад

У Маріуполі щодня проводять санітарну обробку під'їздів

18 березня 2020, 11:14
1272
Суспільство, Медицина, Житлово-комунальне господарство

У зв'язку з проведенням в Маріуполі карантинних заходів проходить щоденна санітарна обробка під'їздів житлових будинків спеціальним дезрозчином. Такі роботи ведуться у всіх районах міста. За словами начальника управління житлового фонду ДРЖКІ Андрія Гутникова, всього в місті понад п'ять тисяч під'їздів.

«В обробку включається обприскування полів, сходових майданчиків, поручнів та кабін ліфта. Протирання ганчір'ям з дезинфікуючим розчином пультів управління ліфтів і вхідних груп. Дезобробка буде проходити один раз на добу щодня», - підкреслив Андрій Гутников.

Наприклад, мешканці будинку №121 по проспекту Миру позитивно сприйняли цю ініціативу: «Швидко відреагували і займаються профілактикою. Дотримуючись усіх заходів, ми зможемо швидше подолати труднощі».

Директор ЖКП «Житло-центр» Ольга Савченко розповіла, що згідно з розпорядженням КМУ та розпорядження міського голови Вадима Бойченко на підприємстві видано наказ про дезінфекцію під'їздів: «З ранку працює 12 бригад наших співробітників. Також створена додаткова мобільна бригада для допомоги в обробці іншим компаніям, що управляють. 3% -ий розчин виготовляємо самостійно і щодня, клеєм стікери. Закупили респіратори, маски і окуляри. Обслуговуємо 103 будинки, це 343 під'їзду».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.