Новини

Назад

У Маріуполі щодня проводять дезінфекцію під'їздів

24 березня 2020, 12:18
915
Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі триває щоденна санітарна обробка під'їздів житлових будинків спеціальним дезрозчином. Заходи проходять в зв'язку з проведенням карантинних заходів у всіх районах. Всього в місті понад п'ять тисяч під'їздів.

Керуючі компанії забезпечені запасом деззасобів. Також спільно з Госпотребслужбой розроблений план дій для обробки житлових і нежитлових приміщень при необхідності. За словами начальника управління житлового фонду ДРЖКІ Андрія Гутникова, якщо у жителів є питання щодо дезінфіціі їх під'їздів, вони можуть зателефонувати до міського контактно-комунікаційного центру за номерами 15-55, (050) 345 1555, (067) 345 1555.

«Тоді комісія ДРЖКІ приїде на об'єкт і перевірить інформацію. Виконують санітарну обробку керуючі компанії, на сьогодні вони забезпечені деззасобами. Також регулярно проводимо в телефонному режимі консультації для голів ОСББ», - зазначив Андрій Гутников.

У обробку включається обприскування полів, сходових майданчиків, поручнів та кабін ліфта. Протирання ганчір'ям з дезинфікуючим розчином пультів управління ліфтів і вхідних груп. Дезобробка проходить один раз на добу щодня 3% -им розчином. За інформацією директора ЖКП «Житло-центр» Ольги Савченко, співробітники підприємства забезпечені респіраторами, масками та окулярами.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.