Новини

Назад

У Маріуполі щодня дезінфікують майже 1,5 тисячі контейнерів для сміття

01 квітня 2020, 15:28
600
Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі тривають заходи, спрямовані на недопущення поширення коронавірусної інфекції. Щодня на виїзді з «Полігону ТПВ» вся техніка КП «Комунальник» проходить обробку дезінфікуючим розчином. Також підприємство посилило обробку контейнерів в шість разів.

За словами директора підприємства Івана Павлюченко, обробка сміттєвих контейнерів проходила і раніше. Для цього на балансі підприємства два спеціалізовані автомобілі. Раніше в день вдавалося обробляти до 300 контейнерів.

«Зараз ми виділили додатково дві бригади з технікою. Також співробітники підприємства посилено обробляють спеціальним дезинфікуючим засобом весь транспорт і контейнери. Розприскувачами та балонами з дезинфікуючою рідиною укомплектовані всі бригади. Таким чином, щодня виходить обробляти близько 1,5-2 тисячі контейнерів», - підкреслив він.

Крім того, на комунальному підприємстві щодня проходить санітарна обробка побутових приміщень, контрольно-пропускного пункту і автомобільних ваг. Робота в даному напрямку буде продовжена до закінчення карантинних заходів.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.