Новини

Назад

У Маріуполі провели капітальний ремонт 29 трансформаторних підстанцій

31 липня 2020, 14:49
858
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

За 6 місяців у Маріуполі провели капітальний ремонт обладнання і технічне обслуговування 29 трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів, дев'яти кабельних ліній, замінили 40 опор. Про це інформує прес-служба ДТЕК Донецькі електромережі.

Ключовий проект 2020 року - оновлення обладнання підстанції «Місто-4» 110/6 кВ. Енергетики встановлять сучасне обладнання, яке забезпечить надійне і безперервне електропостачання для 25 583 клієнтів, які проживають в Лівобережному районі. Також ДТЕК по вул. Кримській, Франка, Євпаторійській, Громадянській енергетики замінять ТП, які відслужили термін експлуатації, на сучасні комплектні трансформаторні підстанції.

ДТЕК Донецькі електромережі повідомляє, що встановлять 46 нових опор ліній електропередач, проведуть капітальний ремонт і технічне обслуговування обладнання 23 трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів, 16 кабельних ліній. Для зниження кількості аварійних відключень обладнання встановлять засоби захисту від перенапруги на 6 об'єктах енергетичної інфраструктури міста.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.