Новини

Назад

У Маріуполі проведуть енергоаудит комунальних підприємств

18 жовтня 2017, 17:01
920
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

До Маріуполя приїхали представники приватної енергосервісної компанії «ОптімЕнерго». Мета їхнього візиту - збір первинної інформації та побудова плану проведення енергоаудиту МКП «Тепломережа» та «Міськводоканал».

«Питання енергоефективності у місті стоять найгостріше. Проблемні питання, з якими ми найчастіше стикаємося - це питання «Тепломережі» та «Міськводоканалу». Ці підприємства найбільш енергоємні за своїми витратами. За підтримки USAID ми визначимо план, за яким слід рухатися для створення енергоефективних підприємств», - зазначив заступник міського голови Михайло Когут під час вступної наради з представниками «ОптімЕнерго».

ПЕФ "Оптим-Енерго" здійснює діяльність у рамках проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», яка спрямована на скорочення викидів CO2 та загального енергоспоживання кінцевими споживачами.

Провідні фахівці «ОптімЕнерго» протягом трьох днів будуть проводити аудит підприємств «Тепломережа» та «Міськводоканал». На його підставі буде побудований подальший план аудиту підприємств, який буде завершений у  листопаді.