Новини

Назад

У Маріуполі проходять історичні екскурсії з гастро «родзинкою»

20 листопада 2019, 16:07
807
Туризм

У минулі вихідні відбувся одноденний гастротур легендами вулиць та історичними місцями старого Маріуполя. Його унікальність в тому, що учасники могли не тільки продегустувати запропоновані купецькі страви, а й зануритися в культурне життя міста того часу. Познайомитися з пам'ятними місцями та дізнатися найцікавіші історичні факти.

Як відзначають співробітники культурно-туристичного центру «Вежа», екскурсія в такому форматі проходить у Маріуполі вперше. Кількість бажаючих взяти в ній участь - порадувало. Серед них - іноземці.

«Протягом року ми знайомимо жителів та гостей міста з історією Маріуполя і даємо їм можливість побувати у ролі справжніх дегустаторів. У зв'язку зі зміною погодних умов, були внесені поправки і формат екскурсій. Їх з радістю сприйняли наші учасники. Ми плануємо розвивати екскурсійне напрямок. Наприклад, будемо підчас туристичних походів проектувати архівні фотографії на змінені будівлі Маріуполя», - зазначила начальник відділу розвитку туризму комунального підприємства m. EHUB Вікторія Давва.

Найближчим часом пройдуть екскурсії новорічними маршрутами Маріуполя. Інформацію про них можна буде дізнатися на офіційному сайті «Маріуполь - туристичне місто»  або на сторінці в соціальній мережі.

Фото взято у «Маріуполь –туристичне місто»

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.