Новини

Назад

У Маріуполі продовжують модернізацію зовнішнього освітлення

09 січня 2020, 08:35
934
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

У 2019 році на вулицях міста встановили близько двох тисяч світлодіодних світильників. Два найбільших проєкти - вулиця Пашковського в Лівобережному районі і вулиця Грецька - в Центральному.

Співробітники ПЕСНО «Міськсвітло» по вулиці Пашковського встановили близько 40 світлодіодних світильники потужністю 107 Вт. Уздовж вулиці Грецькій - близько 30 потужністю 120 Вт. За словами директора ПЕСНО «Міськсвітло» Сергія Пріліпіна, потужність освітлення встановлюють відповідно до категорійності доріг.

«На дорогах першої категорії, з максимальною інтенсивністю руху, встановлюємо світлодіоди високої потужності. Установка світлодіодних вуличних ламп не тільки оптимізує енерговитрати, а й створює комфортні умови на дорозі для жителів і гостей міста. Підвищує рівень безпеки під час руху», - зазначив Сергій Пріліпін.

Варто відзначити, з 2016 року в Маріуполі встановили понад 4 тисяч світильників потужністю 20 Вт. У 2019 за заявками ДРЖКІ і райадміністрацій встановили світлодіодні світильники потужністю 20 Вт по вулицях: Станіславського, Салтикова Щедріна, Моцарта, Коцюбинського, Вільямса, Кузбаська, Звенигородська, Тернова, Таганрозька та інших. Також енергоефективні вуличні лампи встановили в Приморському парку, 23 ОСББ і 30 КСНах.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.