Новини

Назад

У Маріуполі понад 900 тисяч разів записалися через електронну реєстратуру до ЦПМСД

20 січня 2021, 15:34
853
Медицина

У Центрах первинної медико-санітарної допомоги успішно працює електронна реєстратура. За 2020 рік було зареєстровано понад 937 тисяч записів. Про це повідомляє департамент інформаційних технологій.

Також, минулого року 10 тисяч маріупольців записалися на прийом до лікаря самостійно - через Особистий кабінет. При цьому п'ять тисяч городян вперше отримали до нього доступ.

Нагадаємо, в Центри первинної медико-санітарної допомоги можна записатися дистанційно двома способами. Один з них - це зателефонувати сімейному лікарю або в реєстратуру ЦПМСД. Весь список поліклінік міста можна знайти ТУТ.

Також, можна скористатися послугою онлайн запису через «Персональний кабінет пацієнта». Тут користувач авторизується через свій логін і пароль або через інтегровану систему "Єдиний кабінет мешканця", після чого йому відкривається сторінка управління записами до свого сімейного лікаря. Логін і пароль до персонального кабінету можна отримати в реєстратурі своєї поліклініки. При собі потрібно мати документ, що засвідчує особу.