Новини

Назад

У Маріуполі обрали найбільш «квітучі» двори

15 вересня 2020, 15:00
558
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі визначили переможців конкурсу «Квітуче місто». Учасники за своїми ескізами створили елементи ландшафтного дизайну з різними зеленими насадженнями у своїх дворах. Призерам конкурсу вручили сертифікати на суму від 10 до 20 тис грн. Про це інформує Група Метінвест.

Учасники конкурсу «Квітуче місто» відвідали майстер-класи з ландшафтного дизайну та отримали посадковий матеріал - зелені насадження. Ґрунтуючись на отримані знання, представники будинків ОСББ розробили візуалізації озеленення своїх дворів та разом з сусідами втілили ідею в життя.

Експертна комісія оцінювала роботи за такими критеріями - оригінальність, відповідність реалізованого проекту ескізу, використання в оформленні квітів різних сортів і видів, а також додаткових елементів декору. З 45 учасників, троє були визнані призерами конкурсу і отримали грошові сертифікати на придбання господарчих товарів.

Сертифікат на 10 тис. грн для благоустрою та озеленення прибудинкової території за зайнятій третє місце отримали мешканці будинку ЖБК «Бригантина». За друге місце 15 тис. грн вручили команді будинку ОСББ «3Д». Кращий проект, за думкою експертної комісії, реалізований у дворі ОСББ «Чарівник». Переможці зможуть придбати потрібні товари для будинку на суму 20 тис. грн.

Організатором конкурсу «Квітуче місто» є громадська спілка «Зелений центр Метінвест».

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.