Новини

Назад

У Маріуполі обговорили кадровий потенціал молоді

10 жовтня 2019, 15:16
628
Суспільство, Освіта

На базі Приазовського державного технічного університету пройшла науково-методична конференція «Формування молодіжного кадрового потенціалу міста Маріуполя». У ній взяли участь викладачі університетів, директори шкіл, представники муніципалітету, містоутворюючих підприємств та учні шкіл. З проведенням заходу присутніх привітав заступник міського голови Сергій Захаров.

Він зазначив, що сьогодні міська влада будує місто можливостей. Створюються всі умови для розвитку молоді.

«Ми розуміємо, що вже сьогодні потрібно дивитися в майбутнє. Змінюється інфраструктура, відкриваються нові університети, створюються робочі місця, комфортні умови для життя і дозвілля. Все це робиться, в першу чергу, для молоді. Щоб сьогоднішні школярі змогли реалізувати свій потенціал в рідному місті», - підкреслив він.

За словами ректора ПДТУ В'ячеслава Волошина, конференція дозволяє обмінятися досвідом та отримати нові знання: «Місто робить великі кроки на шляху розвитку молоді. Ми всі зацікавлені в розвитку кадрового потенціалу Маріуполя. Це відкриває нові перспективи для економічного розвитку міста».

В ході конференції обговорили можливості реалізації молоді в місті, розвиток ресурсного потенціалу вищих навчальних закладів. Також учні шкіл виступили зі своїми пропозиціями. Зокрема, прозвучали ідеї щодо необхідності проходження практики на міських підприємствах і організації зустрічей з відомими та успішними діячами країни.

В рамках заходу відбулося підписання договорів про впровадження дуальної форми навчання на базі ПДТУ і металургійних підприємств Маріуполя.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.