Новини

Назад

У Маріуполі для підопічних Територіальних центрів організували активний літній сезон

12 червня 2019, 10:02
774
Суспільство, Соціальне забезпечення

З метою створення умов активного спілкування і відпочинку, співробітники департаменту соціального захисту та департаменту культурно-громадського розвитку розробили заходи на весь літній сезон. Так, для підопічних територіальних центрів провели екскурсію історичними пам'ятками міста.

Екскурсія стартувала на Театральній площі і пройшла центральними вулицями старого Маріуполя. Завідуюча відділом Маріупольського краєзнавчого музею Тетяна Головко розповіла присутнім про історію міста і цікавих фактах минулого. 

За словами завідуючої відділенням територіального центру Центрального району Ірини Сотникової, такі екскурсії будуть проходить регулярно.

«Щонеділі, з 18:00, для людей поважного віку будуть проходити танцювальні вечори. У Центральному районі - в Міському саду і на Театральній площі. Там вони зможуть енергійно провести час і зарядитися гарним настроєм », - зазначила Ірина Сотникова.

Також танцювальні зустрічі проходитимуть і в Лівобережному районі. Щосуботи в парку «Веселка» з 18:00. 

«Ми дуже раді зібратися разом, поспілкуватися, дізнатися щось нове про рідний Маріуполі. А завтра дружною компанією йдемо на танцювальний вечір», - розповіла пенсіонерка Тетяна.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.