Новини

Назад

У Маріуполі 125 курсантів юридичного інституту наділи свої перші погони

15 вересня 2020, 18:53
807
Освіта

Сьогодні в Маріуполі пройшло урочисте посвячення в курсанти Донецького юридичного інституту. Клятву курсанта прийняли 125 осіб. Окрім маріупольської молоді, у ДЮІ навчатимуться представники різних областей України. Привітав хлопців та дівчат заступник міського голови Аркадій Мєшков.

Також почесними гостями урочистого заходу стали: начальник управління кадрового забезпечення ГУ НП в Донецькій області полковник поліції Олексій Шевченко, очільник поліції Маріуполя Сергій Бичін, голова Донецької обласної ветеранської організації ГО «Асоціація ветеранів МВС України» Олександр Рекун.

«Зараз питання безпеки - одне з пріоритетних для розвитку Маріуполя. Завдяки скоординованій роботі правоохоронних органів, муніципалітету та городян, вдалося зробити наше місто одним з найбезпечніших в Україні. Також ми пишаємося тим, що Донецький юридичний інститут знайшов свій дім в Маріуполі та продовжує вірно зберігати свої традиції навчання», - зазначив Аркадій Мєшков.

Розпочався захід з шикування, виконання стройових команд та спільне виконання Гімну України. Після курсанти наділи свої перші погони, отримавши звання рядового Національної поліції України. На завершення особовий склад пройшов урочистим маршем.

Ректор полковник поліції, доктор юридичних наук Сергій Вітвіцький привітав курсантів з тим, що вони встали на шлях захисту правопорядку: «Ви закладаєте фундамент свого майбутнього, наскільки міцним він буде - залежить від вашої завзятості та наполегливості. Ви встали на шлях захисту прав наших громадян. Дорога не буде легкою, але ваша справа - благородна. Перші погони - найбільш пам'ятні, тож збережіть сьогоднішні почуття і завжди з гордістю носіть їх».