Новини

Назад

У Маріуполе продовжують дезінфекцію доріг і тротуарів

31 березня 2020, 10:53
742
Житлово-комунальне господарство

У зв'язку з проведенням у Маріуполі карантинних заходів проходить щоденна санітарна обробка вулиць. На сьогодні опрацювали понад 260 км доріг і 70 км тротуарів. У роботі задіяно тринадцять одиниць техніки комунальних підприємств Зеленого будівництва і «Комунальник».

Роботи здійснюються комплексно і в безперервному контакті з районними адміністраціями міста. Дорогами першого значення займається «Зеленбуд», другорядними - «Комунальник». Для обробки використовується дезраствор на основі хлору. За словами начальника КП Зеленого будівництва Петра Чекера, розчин узгоджений з Державною санітарною службою: «Він безпечний, як для людей, так і для тварин. Роботи ведуться щодня з шостої ранку».

Також КП «Комунальник» проводить очистку подбордюрной частини у всіх районах Маріуполя. Роботи здійснюються за графіком і з застосуванням дезінфікуючих засобів. Для виконання очищення і дезінфекції подбордюрной частини задіяна сучасна спецтехніка. На ділянках виконується механічна чистка дорожніми пилососами.

За словами начальника відділу ДРЖКІ Олени Алексєєнко, в планах обробляти щодня близько 300 км доріг і понад 100 км тротуарів: «Щодня проводимо дезінфекцію під'їздів багатоквартирних будинків, сміттєвих контейнерів і машин, що займаються перевезенням ТПВ».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.