Новини

Назад

У «Мультицентрі» зареєстрували перший «Шлюб за добу»

05 червня 2020, 21:50
6268
Суспільство

На базі соціального офісу «Мультицентр» стартував новий проєкт «Шлюб за добу». Сьогодні відбулася перша весільна церемонія в новому форматі. Святкова локація розташувалася на панорамному даху будівлі. Оригінальна квіткова арка доповнила чарівну атмосферу.

Дану ініціативу реалізувало ККП «m.EHUB», завдяки пілотному проєкту Міністерства юстиції України та при співпраці з РАЦС. «Шлюб за добу» - це експрес-послуга реєстрації шлюбу без черг, що передбачає спрощену процедуру оформлення документів. Свідоцтво про шлюб та реєстрацію в книзі записів актів громадянського стану можна отримати протягом 24 годин з моменту оформлення документів.

«Тепер заповітне «Так» можна сказати під відкритим небом, такі сценарії весільних торжеств популярні в Європі. Також в рамках проєкту можна на місці вибрати весільні аксесуари, букет нареченої та послуги фотографа. З учорашнього дня вже видано два свідоцтва про шлюб. Перша Повноформатна церемонія проходить сьогодні. В умовах чинного карантину ми тимчасово скоротили кількість гостей», - розповіла організатор громадських заходів ККП «m.EHUB» Діана Новикова.

Всю контактну інформацію нададуть в call-центрі, також допоможуть ознайомитися з локаціями. Контактні телефони: 068- 92-69-543, 099- 06- 54- 989.

Щоб скористатися послугою «Шлюб за добу», потрібно зробити кілька кроків:

  • звернутися до менеджера проекту;
  • вибрати дату і час державної реєстрації шлюбу;
  • укласти цивільно-правовий договір про надання послуги.

Список необхідних документів можна знайти перейшовши за посиланням.

На вибір майбутніх молодят є три види комплексних послуг.

  • Пакет «Базовий» (вартість від 500 грн): подача заяви, реєстрація шлюбу представником Державної РАГС, церемонія без участі гостей, музичний супровід.
  • Пакет «Стандарт» (вартість від 1500 грн): подача заяви, урочиста реєстрація шлюбу, можливість бронювання дати і часу її проведення, церемонія за участю гостей (до 6 осіб), обкладинка для свідоцтва про шлюб, музичний супровід.
  • Пакет «Преміум» (вартістю 4000 грн): подача заяви, урочиста реєстрація шлюбу, бронювання дати і часу її проведення, церемонія на даху «Мультицентру» за участю гостей (до 30 осіб), обкладинка для свідоцтва про шлюб, подарунковий букет квітів, музичний супровід.

Першими молодятами, весілля яких пройшло в рамках нового проєкту, стали Катерина та Анатолій Єнакієви.

«Ми знайомі близько семи років, але зустрічатися почали рік тому. Поворотним моментом в нашій долі стало запрошення на весілля друзів, де ми були дружкою та дружком. Пропозицію руки і серця я зробив 13 травня в парку «Веселка», так що реєстрація шлюбу в «Мультицентрі» для нас символічна», - зазначив Анатолій Єнакієв.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.