Новини

Назад

Тренуйся з чемпіонами: маріупольські спортсмени провели майстер-класи для школярів

28 листопада 2019, 17:10
715
Спорт, Громадський бюджет

В рамках реалізації програми «Громадський бюджет» в школі № 37 пройшов відкритий «Олімпійський урок». Понад сто маріупольських школярів зустрілися з відомими спортсменами міста. Серед них - чемпіонка світу з ушу Вікторія Булигіна, представники Донецької обласної федерації ушу, призери чемпіонату Європи з ушу та спортсмени греко-римської боротьби КДЮСШ «Атлетик».

«Основна мета «Олімпійських уроків»- пропаганда здорового способу життя серед дітей. Зустрічі з іменитими спортсменами, їх приклад і розповіді про життєвий шлях - все це мотивує молодь не відступати від намічених планів, йти вперед і підкорювати нові вершини», - розповів автор проєкту «Будь сильним, будь першим, тренуйся з чемпіонами» Андрій Матійченко.

На початку уроку спортсмени продемонстрували свої показові номери, з якими «взяли» призові місця на чемпіонатах світового рівня. Діти змогли поспілкуватися з ними, розпитати про тренування, захоплення та перемоги. Гості ділилися досвідом, давали корисні поради, як дотримуватися здорового способу життя.

На завершення Вікторія Булигіна провела майстер-клас, на якому показала основні прийоми ушу. Також вона вручила пам'ятні подарунки переможцям спортивної вікторини.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.