Новини

Назад

Тисячі маріупольців вийшли на загальноміську толоку

15 травня 2021, 13:31
768
Суспільство

Сьогодні понад вісім тисяч маріупольців приєдналися до загальноміської толоки. Її мета - змінити ставлення населення до поліпшення навколишнього середовища. Прибрано понад 350 тисяч кв метрів міста. Задіяно 32 одиниці техніки комунальних підприємств.

Під час толоки комунальники та мешканці займалися ліквідацією несанкціонованих сміттєзвалищ, прибиранням і приведенням до належного стану прибудинкових територій, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, вулиць, доріг, тротуарів та зупинок міського транспорту.

«Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому необхідно дбати про навколишнє середовище. Радує, що сьогодні до прибирання долучилися співробітники муніципалітету, депутати міської та районної рад, працівники комунальних підприємств, небайдужі жителі. Така спільна робота дозволяє робити наше місто більш чистим та гарним», - зазначив директор департаменту з управління підприємствами з благоустрою Ігор Бабек.

Структурні підрозділи виконавчого комітету прибирали територію парку Петровського в Кальміуському районі. Прибрано близько 12 га території. Роботи з вигрібання скошеної трави, листя, а також прибирання сміття та гілок виконувалися по закріпленим локаціях. Для комфортної роботи була організована доставка води і їжі.