Новини

Назад

Спортсмени Маріуполя діляться своїми способами збереження правильної постави

18 травня 2020, 11:00
532
Спорт

Карантин - час, коли маріупольці стали більше часу проводити вдома. Також багато часу займає робота за комп'ютером. Малорухливий спосіб життя позначається на здоров'ї спини. ККП «M.Спорт» і відомі спортсмени Маріуполя вирішили поділитися своїми секретами збереження правильної постави та відмінної форми. З цією метою вони знімають відеоролики зі спеціальними тренуваннями в домашніх умовах. Їх можна подивитися на офіційних сторінках ККП «М.спорт» в Фейсбук і Інстаграм.

«Наші онлайн-тренування доводять, що підтримувати спортивну форму можна без частих відвідувань спортзалу. Коли є час, можна внести в домашні вправи різноманітність, а також подбати про своє здоров'я. Але починаючи будь-які тренування, завжди важливо пам'ятати про легку розминку перед ними, упродовж 5-7 хвилин. Попри карантин, ми повинні бути здоровими, сильними та красивими», - розповіла тренер по стретчингу Юлія Крупнікова.

Маріупольці можуть займатися разом з професіоналами безкоштовно, в будь-який зручний час. Тренування підходять навіть тим, у кого немає спеціальної фізичної підготовки. Заняття проводять тренери різних напрямків, тому кожен може вибрати для себе цікаві вправи.

Читайте також наші новини в Facebook та Telegram.