Новини

Назад

Сергій Захаров провів особистий прийом громадян

20 серпня 2019, 18:40
654
Суспільство

У громадській приймальні відбувся прийом заступника міського голови Сергія Захарова. Маріупольці зверталися з проблемами благоустрою, земельних відносин та роботи «наливайок». Всі питання взяті на контроль профільних фахівців.

Так, жителів хвилювало питання про благоустрій вимощення будинку по Б. Хмельницького, «Ми дуже просимо зробити вимощення навколо нашого будинку, ми дотримуємося благоустрою прилеглої території та дбаємо про стан нашого будинку» - підкреслили мешканці будинку 18.

Сергій Захаров відразу після прийому громадян зустрівся з заявниками на місці, побачив масштаби роботи і озвучив свої пропозиції по даному факту: «Ми жодне питання не залишаємо без рішення. Районна адміністрація та департамент РЖКІ працюють, щоб його вирішити».

Важливе питання підняла мешканка Лівобережного району: «Я зверталася в поліцію з питанням про роботу наливайки по вул. 9 травня. За її словами, за даною адресою проживає багато дітей і людей похилого віку.

Заступник міського голови зазначив, що незаконні «наливайки» - це велика проблема, з якою звертаються люди: «Неодноразово за даною адресою виїжджала поліція спільно з міською радою. Проводила рейд по ліквідації незаконної торгівлі алкоголем».

Третя заявниця звернулася з питанням приватизації землі. Їй було роз'яснено порядок оформлення і подачі документів для оформлення приватизації, а також надана інформація для отримання безкоштовної юридичної послуги з метою правильності оформлення документів.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.