Новини

Назад

Сергій Захаров привітав першокурсників «Одеської морської академії»

20 вересня 2019, 14:00
717
Суспільство

Сьогодні відбулася урочиста церемонія прийняття присяги та посвячення в курсанти першокурсників Азовського морського інституті Національного університету «Одеської морської академії». Привітав курсантів заступник міського голови Сергій Захаров.

«Сьогодні ви обрали професію, що дуже тісно пов'язана з нашим життям, бо Маріуполь – морське місто. Ми робимо усе, щоб Маріуполь вийшов на рівень сучасних портових міст Європи. Сьогодні місто стрімко розвивається та створює нові можливості для розвитку, навчання та відпочинку», - зазначив Сергій Захаров.

Заступник міського голови побажав курсантам набиратися нових знань, досвіду та нових перемог.

За  словами директора інституту Олександра Лисого, Маріуполь - найбільше портове місто Приазов'я. Згідно з аналізом національного та міжнародного ринків, інженерні та управлінські кадри зараз дуже необхідні для роботи на морському транспорті, що динамічно розвивається та вимагає організаційних і структурних перетворень. Головна задача інституту – формування висококваліфікованого фахівця, підготовленого теоретично та практично.

Святковий захід супроводжувався виступами кращих художніх колективів міста та оркестром Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.