Новини

Назад

Щодня у місті дезінфікують близько 5 тисяч під'їздів

25 травня 2020, 10:59
615
Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі щодня обробляють близько 5 тисяч під'їздів багатоквартирних житлових будинків. Дезінфекція здійснюється спеціальним трипроцентним дезрозчином. Відповідальність за виконання даних заходів покладено на керуючі компанії і ОСББ. Контроль здійснює ДРЖКІ. 

З питань, щодо дезінфекції під'їздів, маріупольці можуть дзвонити в міський контактно-комунікаційний центр за номерами - 15-55, (050) 345 1555, (067) 345 1555. Комісія ДРЖКІ зможе перевірити виконання санітарної обробки керуючими компаніями на конкретному об'єкті на запит жителів.

У обробку включається обприскування полів, сходових майданчиків, поручнів та кабін ліфта. Протирання ганчір'ям з дезинфікуючим розчином пультів управління ліфтів і вхідних груп.

«Керуючі компанії забезпечені запасом деззасобів. Ми розробили план дій для обробки житлових і нежитлових приміщень при необхідності. Якщо у мешканців є питання щодо дезінфекції їх під'їздів, вони можуть зателефонувати до міського контактно-комунікаційного центру», - підсумував начальник управління житлового фонду ДРЖКІ Андрій Гутников.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.